Sponsorzy V DPO

agrobexAgrobex jest firmą z długą tradycją i wysokimi kompetencjami w sektorze budownictwa mieszkaniowego i komercyjnego. Działa na rynku od 1988 roku, a jako deweloper od 1997 roku.

Misją firmy Agrobex jest twórcze łączenie doświadczenia i nowoczesności. Wprowadzając od lat innowacje firma odpowiada  na oczekiwania rynku  i potrzeby klientów.

profi
Firma Profi powstała w 1993 roku i zbudowana jest w całości na polskim kapitale. Dziś z sukcesem wykorzystuje ponad dwudziestoletnie doświadczenie w produkcji smacznej żywności, m.in. pasztetów, dań gotowych i konserw mięsnych.  PROFI troszczy się nie tylko o najwyższą jakość oferowanych produktów, ale także o ekologię i działalność społeczną.

prograflogo

Poligraficzne Przedsiębiorstwo Usługowo – Wytwórcze PROGRAF rozpoczęło produkcję opakowań termozgrzewalnych w Tarnowie Podgórnym w styczniu 1991 roku. PROGRAF to firma Od ponad rodzinna z wyraźnie określoną odpowiedzialnością, krótkim obiegiem informacji i nie limitowanym czasem pracy kierownictwa. Aby zapewnić swoim klientom możliwie najwyższy poziom technologiczny, oprócz inwestycji w sprzęt i w kształcenie załogi cały czas firma inwestuje w rozwój technologiczny, w kontrolę jakości i w infrastrukturę.

rebis1

Dom Wydawniczy REBIS rozpoczął działalność w sierpniu 1990 roku.

„Dla nas wydawnictwo to nie tylko sposób zarabiania, ale również sposób życia, realizowanie pasji, tworzenie istotnych wartości. Od samego początku większą wartością było to, że możemy czuć się dobrze w jakiejś grupie ludzi i oni, mam nadzieję, też dobrze czują się z nami…” – Tomasz Szponder

greenlogoCelem firmy jest kompleksowa obsługa, organizacja parkingów oraz Stref Płatnego Parkowania, a także dostawa systemów parkingowych – od prostych, nieskomplikowanych systemów zakładowych i osiedlowych po bardzo rozbudowane, komputerowo sterowane systemy płatnego parkowania.

Green Parking od wielu lat współpracuje z wieloma instytucjami publicznymi w całym kraju, właścicielami nieruchomości oraz znaczącymi inwestorami.