II Dni Pracy Organicznej

Uroczysta Gala II Dni Pracy Organicznej w Sali Białej Hotelu Bazar Poznański w Poznaniu. Podczas Gali poznaliśmy tegorocznych laureatów Wawrzynów Pracy Organicznej.
Częścią integralna Gali II Dni Pracy Organicznej była konferencja podsumowująca wyłonienie pomysłodawców do fazy preinkubacji w ramach Superinkubatora Hi-Tech.

Święto to także imprezy towarzyszące – konferencje, spotkania, festiwale, imprezy sportowe. W tym roku w ramach obchodów odbyły się m.in. II Otwarte Mistrzostwa Wielkopolski oraz Puchar Polski w Karate Shotokan, do Kalisza na Fingerstyle Feeling III Festival oraz do Poznania na konferencję Romowie w Poznaniu i Wielkopolsce.

Zdjęcia z Gali II Dni Pracy Organicznej

Pomysłodawcą i głównym organizatorem było Stowarzyszenie Unia Wielkopolan oraz Wielkopolski Instytut Jakości

Współorganizator: Superinkubator Hi-Tech

Patronaty medialne: WTK, epoznan.pl, Głos Wielkopolski, Radio Merkury, Radio Emaus, Przegląd Komunalny, Firma w Wielkopolsce, Poznański Biuletyn Miejski, Nasz Głos Poznański, BIZPOZ, Drukarnia Classic.